Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@11:49:14 GMT

جزئیات تردد،صدور ویزا و ترافیک محورها/مکالمه۴میلیون دقیقه‌ای زوار

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۴۰۸۵۶

جزئیات تردد،صدور ویزا و ترافیک محورها/مکالمه۴میلیون دقیقه‌ای زوار

‍‍‍‍‍‍

دو حادثه رانندگی در کوت و بدره بیش از ۳۰ مصدوم به‌جای گذاشت، بغض نجف و کربلا بارید، آمار تردد در مرزها به دو میلیون نزدیک شد و زائران ۴ میلیون دقیقه مکالمه کردند.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: در بسته خبری اربعین آخرین رویدادهای مرتبط با پیاده‌روی اربعین را مرور خواهیم کرد، مواردی از قبیل روند صدور ویزا، قطع امید از بازگشایی مرز خسروی، ارائه خدمات به زائران، روزهای شلوغ مهران و دو حادثه رانندگی، بارندگی در آسمان نجف و کربلا، وضعیت ارائه خدمات ارتباطی و برخی از اخبار مرزهای کشور برای تردد در ایام اربعین

دو حادثه رانندگی در کوت و بدره

اخبار روز شنبه اربعین با خبر ناگواری از واژگونی اتوبوس زائران ایرانی همراه بود، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام از واژگونی اتوبوس زائران در ۱۰ کیلومتری مرز مهران و انتقال مصدومان به شهر مهران خبر داد و گفت: چهار مصدوم که دو نفر قطع عضو بودند با بالگرد هلال‌احمر به کرمانشاه منتقل شدند و یک نفر با بالگرد اورژانس از مهران به ایلام منتقل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محمد سلیمانی براثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در مسیر تهران به نجف در شهر بدره عراق ١٠ کیلومتری مرز مهران ٣٠ نفر مصدوم شدند که تعداد ۲۲ نفر از مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان امام حسین(ع) مهران منتقل‌شده‌اند.

 بعد از انتقال ۳۰ نفر از مصدومان به بیمارستان مهران و انجام اقدامات اولیه ۵ نفر بدحال با بالگرد و ۱۲ نفر هم با اتوبوس آمبولانس به مراکز درمانی ایلام اعزام‌شده‌اند.

اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به این شرح اعلام شد: حمزه حسنی، رامین فیضی، مجتبی عبداللهی، فاطمه آقازاده، نوریه قره یاضی، قربان عمویی، معصومه کاشانی، سید جلیل صفوی، محمد حسین آب محله، محبوبه عمویی، زهرا اسدی، نرگس ریاحی، سکینه مددی، محمدحسین ناجی، مریم صدری اصفهانی، نصرت اله نجفی، محمد تقی افخمی، امین عزیزی، ولی اله مهرجو، علی یاوری، سیده مریم صفوی، حمیدرضا عبدالهی، فاطمه جاهی، رایحه شهاب، علی محمدجاهی، حمیده سلماسی، قاسم نادری، محمدسلماسی، امیدکاشانی، امین بیات،محمدرضا مهرآبادی، مسعود بیات و فخری امیربیگی.

رئیس اورژانس کشور هم  در ادامه حال عمومی مصدومان واژگونی اتوبوس در «بدره» را خوب ارزیابی کرد و گفت: مصدومان حادثه بلافاصله توسط نیروهای فوریت پزشکی سازمان اورژانس به داخل کشور منتقل شدند و چهار نفر نیز از طریق بالگردها نیروی هوایی اورژانس کشور به استان کرمانشاه برای اقدامات و خدمات بیشتر منتقل شدند. مابقی افراد هم توسط آمبولانس به بیمارستان ایلام اعزام شدند و بیشتر افراد هم به‌صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.

به گفته پیر حسین کولیوند در سه مرز شلمچه، چذابه و مهران زوار عازم کربلای معلی هستند و هر جا که نیاز به ارائه خدمات پزشکی بوده اقدامات لازم انجام‌شده است. بیشتر زوار  حادثه بدره  افرادی از شهر تهران و کرج بودند که اقدامات لازم انجام‌شده و جای نگرانی وجود ندارد و حال عمومی افراد بستری نیز رو به بهبود است.

یک زائر در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی متولد شد تصادف دیگر زائران ایرانی در کوت عراق نیز دیگر حادثه تلخ روز شنبه بود، به گفته رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان ایلام این حادثه شش زخمی برجای گذاشته  که حال برخی از آن‌ها وخیم است  و به مرز مهران منتقل شدند.

در کنار این اخبار تلخ، کولیوند از متولد شدن یک زائر در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد و گفت: در  طول این مدت تنها یک مورد زائر داشتیم که متولدشده است.

آب پاکی روی دست خسروی: فکر نمی‌کنم مرز خسروی باز شود

حسن قشاوی بازهم به اماواگرهای بازگشایی مرز خسروی واکنش داد و گفت: ما هرلحظه منتظر بازگشایی این مرز هستیم اما با توجه به مدت باقی‌مانده تا اربعین حقیقتاً فکر نمی‌کنم که مرز خسروی باز شود.

فشار افکار عمومی برای بازگشایی این مرز زیاد است و عدم بازگشایی این مرز باعث کسادی بازار شده به گفته رئیس کمیته سیاسی و کنسولی ستاد اربعین مسئولان ایرانی تلاش بسیار زیادی برای بازگشایی مرز انجام داده‌اند. مرز خسروی یکی از بهترین مرزهای کشور است که بهترین زیرساخت‌ها چه در قصر شیرین و چه در خود مرز در این منطقه وجود دارد و از طرفی فشار افکار عمومی برای بازگشایی این مرز زیاد است و عدم بازگشایی این مرز باعث کسادی بازار شده و افرادی که در این مرز سرمایه‌گذاری کرده‌اند خواستار بازگشایی هر چه زودتر این مرز هستند اما اجازه بازگشایی مرز مستقیماً در دستان حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق است و حتی اگر زیرمجموعه‌ها هم خواستار بازگشایی مرز باشند وی باید مستقیماً دستور بازگشایی را صادر کند.

وی افزود: عمده‌ترین دلیل ملاحظات نخست‌وزیر عراق در عدم بازگشایی مرز امنیتی است چراکه  مرز خسروی به استان دیاله منتهی می‌شود و این استان در گذشته مقر منافقین بود و در حال حاضر هم محلی برای پناه بردن داعش است و دولت عراق علاقه ندارد که با بازگشایی مرز حتی با حادثه‌ای کوچک امنیت و شکوه  اربعین با مشکل مواجه شود.

صدور دو میلیون و ۳۰۰ هزار ویزا

قشقاوی همچنین به روند صدور ویزا هم اشاره‌ای کرد و گفت: در زمینه روند صدور روادید امسال مدیریت بهتر، بالاتر و دقیق‌تری اعمال شد، افزایش مدت اعتبار ویزا، حذف دلار، افزایش ظرفیت‌ها برای صدور ویزا و همچنین صدور ویزا به شکل انفرادی باعث شد تا امسال روند بهتری در این زمینه شکل گیرد.

به گفته رئیس کمیته سیاسی و کنسولی ستاد اربعین حذف دلار و ریالی شدن صدور ویزا باعث شد تا بازار با التهاب مواجه نشود و از سوی دیگر صدور ویزای انفرادی باعث شد تا عبور و مرور در مرزها با سرعت بهتری دنبال شود تا جایی که  امسال تاکنون دو میلیون و ۳۰۰ هزار ویزا صادرشده است درحالی‌که در سال گذشته در چنین تاریخی حدود یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار ویزا صادرشده بود که این امر نشان‌دهنده تلاش‌های بیشتر و روند بهتر در صدور ویزا در سال جاری است که ۴۵ الی ۵۰ درصد رشد هم در مدیریت زمان و هم در کثرت صدور ویزا را به همراه داشته است.

قشقاوی در رابطه با ویزای مهاجران هم گفت که تاکنون نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر در این زمینه ثبت‌نام کرده‌اند که حدود ۷۰ هزار ویزا صادرشده است.

عبور یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار نفر

فرمانده نیروی انتظامی هم روز شنبه به مرزهای جنوبی کشور سفر کرد و در جریان بازدیدها از عبور یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرزهای سه‌گانه کشور شامل شلمچه، چذابه و مهران خبر داد و گفت: تردد زائران به‌صورت روان و سریع در حال انجام است و همکاران ما به‌طور ۲۴ ساعته در مرزهای شلمچه، چذابه و مهران آماده پذیرش زائران هستند. برای بازگشت نیز تسهیلاتی را از روزهای پیش آماده کرده‌ایم.

وی توصیه کرد تا آن دسته از زائرانی که ویزا ندارند و یا گذرنامه‌شان معتبر نیست به مرزها نیایند و محلی برای صدور گذرنامه و ارائه ویزا در پایانه‌های مرزی وجود ندارد. انتظار می‌رود تا زائران در شهرهایشان مدارک لازم را تهیه کنند و پس از داشتن مدارک لازم در مرزها حضور پیدا کنند.

سردار حسین اشتری به رانندگان هم توصیه کرد  در مسیر راه‌ها و به‌خصوص مسیرهای منتهی به سه مرز شلمچه، چذابه و مهران توصیه‌های پلیس‌راه را مدنظر قرار دهند، با احتیاط رانندگی کنند، ترافیک سنگینی ما داریم و لذا حتی‌المقدور از وسایل عمومی برای تردد استفاده کنند و در پارکینگ‌هایی که از قبل مشخص‌شده خودروهای خود را پارک کنند و این سفر معنوی را به‌خوبی انجام دهند. 

فرمانده ناجا همچنین به شروع موج بازگشت زائران اشاره کرد و گفت: زائران اربعین در برگشت هم دقت کنند که هیچ عجله بی‌موردی به خرج ندهند که خدایی نکرده حادثه‌ای پیش نیاید و توصیه می‌کنم زائران به موارد اشاره‌شده نیروی انتظامی توجه داشته باشند.

برگشت خوردن ۲۱ هزار زائر فاقد مدرک

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین هم آمارهای خود را ظهر شنبه رسانه‌ای کرد. شهریار حیدری گفت: ۵۰ درصد بار ترافیکی تردد زائران در مرز مهران بوده است اما مشکلی در انتقال زائرین نیست و در حوزه اسکان و تغذیه هم گزارشی که داده‌اند تاکنون موفق بوده‌اند.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه در حال حاضر مهم‌ترین کمیته ستاد اربعین، کمیته امنیتی و انتظامی است که درگیر کار امنیتی و تسهیل تردد زائران است، ادامه داد: نیروی انتظامی تا جمعه شب ۲۱ هزار نفر از زائران بدون مدارک قانونی را به عقب مرز انتقال داده است.

به گفته مدیر پایانه مرزی مهران۲۳۰ هزار زائر اربعین طی دو روز گذشته از مرز مهران عبور کرده‌اند  و تا صبح شنبه بیش از ۵۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند و از اول ماه صفر تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

آن‌طور که کامران بختیاری گفته است: هیچ مشکلی در تردد زائران اربعین در مرز مهران وجود ندارد و  تردد در پایانه روان است اما درعین‌حال شاهد حجم زیاد زوار هستیم، تمامی گیت‌های پایانه مرزی مهران فعال‌شده است و ۲۴ ساعته کار خروج زوار انجام می‌شود.

موج بازگشت زائران

فرمانده قرارگاه اربعین نیروهای مسلح هم اظهار کرد: موج برگشت زائران با حجم کمتری آغازشده و نیاز است زائران در مسیر برگشت هم تعامل و همکاری با پلیس را داشته باشند.

به گفته سردار محسن فتحی زاده زائران در مسیر برگشت به علت راهپیمایی شاید دچار خستگی و  کسالت شده باشند، به همین دلیل توصیه می‌شود زائران با استراحت کافی و تجدیدقوای جسمی اقدام به رانندگی کنند. با توجه به شرایط جوی و بارندگی در برخی محورهای مواصلاتی با صبر و حوصله رانندگی کرده و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی سفر معنوی خود را با سلامت و آرامش به پایان برسانند.

آن‌طور که وی گفته است حدود ۳۰۰ هزار زائر کربلا از ابتدای ماه صفر تاکنون به کشور بازگشته‌اند.

جاده‌ها روان و پرتردد

افزایش بار ترافیکی مسیرهای منتهی به مرزهای کشور ازجمله اخبار دیگری است که این روزها به گوش می‌رسد، به گفته رئیس پلیس‌راه کشور محورهای مواصلاتی استان ایلام روان و پرتردد است و لازم است که رانندگان از عجله و شتاب پرهیز کنند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

سردار محمدحسین حمیدی از هدایت اتوبوس‌های خالی از پایانه برکت در مهران به سمت شهرستان ملکشاهی خبر داد و افزود: با توجه به اینکه محورهای مواصلاتی استان ایلام کوهستانی، پرپیچ‌وخم و دارای نقاط حادثه حادثه‌خیز متعدد است، رانندگان در هنگام حرکت در این جاده‌ها از هرگونه حرکات مخاطره‌آمیز مانند سبقت غیرمجاز ،انحراف به چپ و انجام تخلفات حادثه‌ساز خودداری کنند.

حسین اعتضادی کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور هم  گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته محورهای منتهی به ایلام با افزایش ۱۴۵ درصدی تردد مواجه شده‌اند و محور ایلام – مهران در برخی از نقاط دارای ترافیک نیمه سنگین است. محور کرمانشاه - ایلام هم شاهد ترافیک سنگین و نیمه سنگین و تردد در سایر محورها روان است.

وی همچنین به افزایش ترددهای ساعتی هم اشاره کرد و بیان داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ایلام با ۱۴۵ درصد، کرمانشاه با ۵۷ درصد و خوزستان با ۴۰ درصد افزایش تردد مواجه شده‌اند.

برقراری ۴ میلیون دقیقه مکالمه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه ایجاد ارتباطات در خاک عراق برای اربعین، اظهار کرد: ظرفیت‌های ارتباطی ما نسبت به سال گذشته سه برابر شده است. در روز گذشته چهار میلیون دقیقه مکالمه رفت و برگشتی با عراق بدون هیچ‌گونه اختلال مدیریت‌شده است و  در حال حاضر مسیر ارتباطی بین نجف تا کربلا، شهر نجف و شهر کربلا در ساختار ارائه سرویس توسط اپراتورهای عراقی دچار مشکلی نیست.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

به گفته آذری جهرمی به رغم سرمایه‌گذاری و تلاش‌هایی که از سوی اپراتورهای عراقی صورت گرفته به نظر می‌رسد در شهر نجف و شهر کربلا از فردا و همچنین دوشنبه در زمان عصرها با توجه به ساکن شدن جمعیت ارتباطات به اشباع برسد. این مشکل به اپراتورهای عراقی برمی‌گردد که شاید ظرفیت‌سازی لازم را برای این مراسم انجام نداده‌اند و تقریباً در عصرها ایجاد ارتباط در مسیر نجف به کربلا با مشکل مواجه می‌شود.

هرچقدر به‌روزهای پنج‌شنبه و جمعه نزدیک شویم در شهر کربلا نیز درواقع به اشباع ارتباطات داخلی عراق می‌رسیمآذری جهرمی با اشاره به اینکه هرچقدر به‌روزهای پنج‌شنبه و جمعه نزدیک شویم در شهر کربلا نیز درواقع به اشباع ارتباطات داخلی عراق می‌رسیم و امکان تماس سخت خواهد شد، تصریح کرد: در همین راستا از زائران ایرانی خواسته می‌شود تا برای برقراری ارتباط بهتر برنامه‌ریزی کرده تا در ساعات ابتدایی صبح و یا از نیمه‌شب به بعد ارتباطات خود را انجام دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات لازم در مسیرهای منتهی به مرزهای داخلی کشور، گفت: سرویس‌های وای فای و سرویس‌های «تری جی» و «فور جی» در این نقاط برای ایجاد ارتباطات مردمی در درون کشور فراهم‌شده است.

به گفته آذری جهرمی وزارت ارتباطات موکب‌هایی را از شرکت پست، پست‌بانک، شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات و اداره کل «آ سی تی» استان‌ها در نقاط مرزی فراهم کرده است، اپراتورهای مخابراتی به‌صورت ویژه برای این همایش بزرگ برنامه‌ریزی داشته‌ و پوشش‌های لازم برای ارائه خدمات در پایانه‌های مرزی را به وجود آورده‌اند.  

آسمان نجف و کربلا بارانی شد

بعد از روزها گردوغبار در عراق شنبه آسمان نجف و کربلا بارانی شد، به دلیل هوای مساعد این شب‌های نجف بسیاری از زائران اربعین حسینی(ع) در محیط‌های باز اسکان یافتند که ازجمله این مکان‌ها طبقات و صحن روباز حضرت فاطمه(س) در جوار حرم علوی است که با باریدن باران مشکلاتی برای این دسته از زائران پدید آمد.

هرچند که بارش باران در نجف شدت نداشت و زمانش اندک بود اما همین امر موجب رفع بخشی از آلودگی هوا که بر اثر وارونگی هوا پدید آمده بود و نیز موجب کاسته شدن از ذرات گردوغبار معلق در هوا شد.

در طریق الحسین(ع) نیز باران به این مسیر حال و هوای دیگری بخشید و برخی از زائران با به سر گرفتن پوشش‌هایی ادامه مسیر دادند.دمای این روزهای نجف در گرم‌ترین دما ۲۸ درجه و در کمترین دما به ۱۷ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

حال و هوای زائران از زاویه دوربین عکاسان مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار پیاده‌روی بزرگ اربعین حسینی(ع) به صفحه اربعین خبرگزاری مهر مراجعه کنید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید میراحمدی، معاون انتظامی و امنیتی وزیر کشور امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: تجارت مرزی در ایام اربعین یک دقیقه هم نباید قطع شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ تصمیمی برای اتباع غیر ایرانی برای ورود و خروج از ایران به عراق نباید خارج از ستاد اربعین اتخاذ شود، گفت: آمار‌های ورود و خروج اتباع پاکستانی در سفر به عراق متناقض است، اما هر گونه تصمیم‌گیری یا صدور روادید برای آنان به دلیل گرمای بیش از حد هوا و ازدحام جمعیت باید خارج از استان خوزستان انجام شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تاکید کرد: گذرنامه عبور اتباع از ایران باید از مبدا در اختیار آنان قرار گیرد تا از مشکلات بعدی در ایران جلوگیری شود. نمونه‌های گذرنامه اتباع در وزارت کشور مشخص و به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

میراحمدی با اشاره به ۵۲ محور در توافقات انجام شده در جلسه با نمایندگان عراق، ادامه داد: عزت و تامین امنیت و حفاظت از سلامتی زائرین ایرانی از اهداف ما در سال‌های قبل بود؛ که امسال نیز این اهداف دنبال می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین یادآور شد: به دلیل کمبود منابع مجبوریم بر اساس اولویت‌ها و پروژه‌های اصلی اقدام کنیم.   مهمترین اقدام شناسایی و رفع گره‌های ترافیکی مسیر اربعین است.

میراحمدی مبلغ پارک خودرو‌ها در پارکینگ‌های منتهی به مرز‌های خروجی کشور در ایام اربعین را روزانه ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: این مبلغ، سقف مبلغ خواهد بود و سازمان شهرداری‌ها مسئولیت اجرای این مصوبه را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه جلسات قرارگاه مشترک اربعین  استان‌ها با حضور نمایندگان عراقی برگزار خواهد شد، ادامه داد: طرف عراقی بودجه خوبی برای نصب دوربین و کنترل مرز‌ها و عبور و مرور زائران اربعین اختصاص داده است و استانداران نیز در جریان تصمیمات این ستاد قرار می‌گیرند.

میراحمدی به نرخ ارز اربعین اشاره کرد و گفت: قیمت دینار عراق که توسط بانک مرکزی برای اربعین اعلام می‌شود، متفاوت از ضوابط ارزی است که به تجار و بازرگانان تخصیص پیدا می‌کند. این ارز باید در چهارچوب ساز و کار کنترلی تعیین وضعیت شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین از توافق با طرف عراقی برای عبور کامیون‌های ترانزیت خبر داد و افزود: برای انتقال تجهیزات به عراق باید از کامیون‌های با پلاک ترانزیت استفاده شود. طرف عراقی پذیرفته است که مبلغ مربوط به کاپوتاژ را از رانندگان کامیون ایرانی در ایام اربعین دریافت نکند و برای تردد رایگان تریلی‌ها و کامیون‌های بخش خصوصی نیز باید با طرف عراقی مذاکره کنیم.

وی ادامه داد: پلیس راهور به مدت یک ماه از ۲۰ محرم تا ۱۵ صفر بر مبنای قوانین و مقررات و تاییدیه سه برگی اجازه تردد کامیون‌های حامل بار را صادر می‌کند.

میراحمدی در تشریح جزئیات ۵۲ محور توافق با طرف عراقی، افزود: طرف عراقی با همه آنها به جز موضوع اتوبوس‌های اربعین موافقت کرد. محور‌های توافقات برای روسای کمیته‌های ستاد اربعین ارسال می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با تأکید بر اینکه جلسات هماهنگی ستاد اربعین با طرف عراقی ادامه داد، گفت: از وزیر امور خارجه خواستیم ما را در مذاکرات بیشتر با طرف عراقی همراهی کند. عزت زائران برای ما اهمیت زیادی دارد. امنیت، سهولت و سلامت از اهداف اربعین سال گذشته بود امسال نیز دو هدف عزت و معنویت را به این اهداف اضافه می‌کنیم.

وی تأکید کرد: عزتمندی زائران ایرانیِ اربعین نباید تحت الشعاع گران شدن دینار عراق قرار بگیرد؛ به همین منظور اگر از دوازدهم ماه صفر به بعد هیچ خدماتی از طرف دستگاه‌های دست‌اندرکار در امر اربعین به زائران ایرانی داده نشود، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود، زیرا موکب‌ها به اندازه کافی به زائران خدمات رسانی خواهند کرد.

وی با انتقاد از سازمان حج و زیارت در موضوع اربعین، این سازمان را مسئول برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی دانست و گفت: با توجه به روندی که سازمان حج و زیارت در پیش گرفته است به نظر می‌رسد ایام اربعین، ایام استراحت دوستان است در حالی که تمامی خدمات تحت مدیریت این سازمان از جمله آشپزخانه‌ها و سایر امکانات باید در اختیار ستاد اربعین و زائران حسینی قرار بگیرد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: مسأله اربعین موضوع بسیار بزرگ و با اهمیتی است که باید با مشارکت همه دستگاه‌ها انجام شود. اقشار مستضعف و کم درآمد به دلیل فقر نمی‌توانند غیر از ایام اربعین به زیارت عتبات عالیات بروند، بنابراین بر همه اعضای ستاد اربعین فرض است که بهترین خدمات را به این عزیزان ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس سازمان صدا و سیما وارد ایلام شد
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد